Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Tematyka |
Liczba godzin |
Podstawy racjonalnego żywienia |
7 godzin |
Technologia gastronomiczna |
16 godzin |
Organizacja, bhp i wyposażenie zakładów gastronomicznych |
7 godzin |
Zajęcia praktyczne
|
60 godzin |
Zajęcia praktyczne - 60% zajęć (wymagane badania sanepidowskie)
Grupa już od 3 osób
Cena kursu - 1340,00 zł (W cenie kursu produkty gastronomiczne)
Termin kursu: po skompletowaniu grupy
Kurs kończy się sprawdzeniem efektów kształcenia oraz otrzymaniem zaświadczenia wydanego na podstawie § 18.1 rozporządzenia Ministra Edukacji i Nauki z dnia 11 stycznia 2012r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz.U. poz 186 z 17 lutego 2012r.)