Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Tematyka |
Liczba godzin |
Podstawy przetwórstwa spożywczego |
20 godzin |
Organizacja produkcji |
12 godzin |
Techniczna obsługa produkcji |
16 godzin |
Technologia produkcji cukierniczej |
20 godzin |
Technologia produkcji ciastkarskiej |
20 godzin |
Przedsiębiorstwo cukiernicze |
12 godzin |
Zajęcia praktyczne - 60% zajęć (wymagane badania sanepidowskie)
Szkolenie w grupach min 4-osobowych
Cena kursu - 1500,00 zł (zawiera materiały dydaktyczne i produkty spożywcze)
Termin kursu: po skompletowaniu grupy
Kurs kończy się sprawdzeniem efektów kształcenia oraz otrzymaniem zaświadczenia wydanego na podstawie § 18.1 rozporządzenia Ministra Edukacji i Nauki z dnia 11 stycznia 2012r.. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. (Dz.U. poz. 186 z 17 lutego 2012r.)